19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenlerle Kutlandı

2018-05-19

İlçemiz ’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı çerçevesinde ilk olarak Cumhuriyet Meydanındaki anıt alanına çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanındaki törene, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla sona erdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı, çelenk törenin ardından saat 100:00 da İlçemiz Cumhuriyet Meydanında devam etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı çerçevesinde İlçe Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan programa Yakakent Kaymakamı Selin Sarı, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Demir, İlçe Emniyet Amiri Murat Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Oral, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Günel, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, gaziler, şehit aileleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Şehnaz Semerci yönetiminde Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Oral tarafından günün anlam ve önemini belirten açılış konuşması yapıldı.

Program İlçemizdeki lise öğrencilerin şiirlerini okumasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Antrenörlerinin hazırladığı wushu-sanda, badminton ve tekvando gösterileriyle ve Yakakent Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin gösterisiyle devam etti.

Gösterilerin devamında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Çeşitli branşlarda üçüncü olan öğrencilere İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Oral, ikinci olan öğrencilere Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, birinci olan öğrencilere ödülleri Yakakent Kaymakamı Selin Sarı tarafından takdim edildi. Ödül töreninin ardından program son buldu.