2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI

2018-09-17

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı, ’İlköğretim Haftası Kutlama Programı’ Yakakent Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunumuyla başladı. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek, okul müdürleri, kamu kurum kuruluş temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Cumhuriyet Meydanındaki program son bulurken, programa devam edilmek üzere 100. Yıl Ortaokulunda düzenlenen törene katılmak üzere geçildi.

100. Yıl Ortaokulu’nda düzenlenen törene Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kırma’nın yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Demir, İlçe Emniyet Amiri Dursun Çiçek, Ahmet Çiçek, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ahmet Örnek ve öğrenci aileleri ile davetliler katıldı.

2018-2019 eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına ve ülkemizi hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma: “Bugün; yeni umutlar, yeni hayaller ve yeni hedeflerle yepyeni bir Eğitim - Öğretim yılının startını veriyoruz. Bu güzel günde, buradaki öğretmenlerimizin şahsında, eğitim camiamızın isimsiz kahramanları ve her biri birer eğitim neferi olan sevgili öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum. Yeni eğitim yılının tüm fertleriyle eğitim camiamıza, öğretmenlerimize, sevgili yavrularımıza, ilçemize, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Geleceğin mimarı olan gençlerimizin hediyelerle teşvik edilmesinin öğrencilik hayatlarını olumlu yönde motive edeceğini belirten Belediye Başkanımız: “2017-2018 eğitim öğretim yılında sınavlara çok çalışarak Fen Lisesine yerleşen başarılı öğrencilerimizi kutluyoruz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Müzik Öğretmenimiz Cemil Ceylan eşliğinde müzik şöleni törene katılanlar tarafından ilgiyle dinlendi. Törenin ardından Belediye Başkanımız ve beraberindeki protokol okul müdürü Celal Süzük’ ü makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sonrası program son buldu.