23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

2018-04-23

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıldönümü, İlçemiz ‘de düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

İlçemiz Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin gösteri kısmı İlçemiz Cumhuriyet Meydanın da gerçekleşti.

Törene; İlçe Kaymakam Vekili Sayın Selin Sarı, Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, İlçe Garnizon Komutanı Gürkan Demir, İlçe Emniyet Amiri Murat Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇİÇEK, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Murat ORAL, Kurum Amirleri, Gaziler, öğretmenler, öğrenciler, Veliler ve birçok vatandaş katıldı.

Yakakent Kaymakam Vekili Sayın Selin Sarı, Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma törene katılan öğrencilerin ve İlçemiz halkının bayramını kutlamasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek tarafından gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yıldönümü kutlama programı, öğrenciler tarafından okunan şiirler ve makalelerin ardından okullara ait Müzikli Dans Gösterileri, Halk Oyunları Gösterileri, Jimnastik Gösterileri, Teakwondo Gösterileri ve çeşitli gösteriler sundu.

Törenin sonunda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri çerçevesinde ve törende düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri ilçe protokol üyeleri tarafından verildi.  Ödüllerin verilmesinin ardından tören son buldu.