23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99. Yılı Neşeyle Kutlandı.

2019-04-23

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıl dönümü, İlçemiz ‘de düzenlenen gösterilerle neşe içinde kutlandı.

İlçemiz Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin gösteri kısmı İlçemiz Cumhuriyet Meydanın da gerçekleşti.

Törene; İlçe Kaymakam Vekili Sayın Bahar Kaya, Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, İlçe Garnizon Komutanı Gürkan Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇİÇEK, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Murat ORAL, kurum amirleri, gaziler, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yakakent Kaymakam Vekili Sayın Bahar Kaya, Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma törene katılan öğrencilerin ve İlçemiz halkının bayramını kutlamasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek tarafından gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü kutlama programı, öğrenciler tarafından okunan şiirler ve makalelerin ardından okullara ait müzikli dans gösterileri, halk oyunları ve çeşitli oyun gösterileri sunuldu.

Törenin sonunda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri çerçevesinde ve törende düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri ilçe protokol üyeleri tarafından verildi.  Ödüllerin verilmesinin ardından tören son buldu.