29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni Yapıldı..

2017-10-28

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94.yıl dönümü kutlamalarına ilçemiz Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önde düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.

Samsun Vali Yardımcısı Sayın Sezgin Üçüncü ve Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma Atatürk anıtına çelenk koydular.

Düzenlenen çelenk sunma törenine Samsun Vali Yardımcısı Sayın Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Demir, İlçe Emniyet Amiri Murat Sarı, Kurum Amirleri, Muhtarlar, Gaziler, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumlarının ardından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATAÜRK ve silah arkadaşları anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunması ile tören sona erdi.