29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

2017-10-29

28 Ekim Cumartesi günü Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başlayan program 29 Ekim Pazar günü Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulünün ardından Yakakent Cumhuriyet Meydanı Anıt alanında yapılan etkinlikle devam etti.

Törene Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı. Cumhuriyet Bayramı kutlama törenine Samsun Vali Yardımcısı Sayın Sezgin Üçüncü, Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Gürkan Demir, İlçe Emniyet Amiri V. Sayın Murat Sarı, daire amirleri, Gaziler, İlçemizdeki okullar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol üyeleri bayram törenine katılan vatandaşların ve öğrencilerin bayramını tebrik etti. İlçe Samsun Vali Yardımcımız Sayın Sezgin Üçüncü günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaptı. Öğrenciler tarafından şiirler okundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafında ödülleri verildi ve tören sona erdi.