30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 97. YIL DÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI.

2019-08-30

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı Cumhuriyet Meydanı'nda yer alan Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Cumhuriyet Meydanında yapılan programa İlkadım Kaymakamı Sayın İbrahim Keklik, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma Komutanı J. KD. Bçvş. Gürkan Demir ile askeri erkân, İlçe Emniyet Amiri V. Dursun Çiçek, siyasi partilerin ilçe başkanları, Gaziler, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdür ve Amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet meydanında yapılan tören sonrası ilçe İlkadım Kaymakamı Sayın İbrahim Keklik’in daveti üzerine Kaymakamlık makamına geçilerek bir süre sohbet edildi. 30 Ağustos Zafer Bayramının kutlama programı son buldu.

#30ağustoszaferbayramı #30ağustos #zaferbayramı