AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlçemizi Ziyaret Etti

2017-09-29

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet GELDİ, AK Parti Samsun İl Başkanı Sayın Muharrem GÖKSEL ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Semizoğlu Belediyemizi Ziyaret etti.

Yakakent Belediyesi Başkanlık makamını ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Giresun Milletvekili Sayın Mehmet GELDİ, AK Parti Samsun İl Başkanı Sayın Muharrem gölsek ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Semizoğlu'nu, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Sefer TEK, AK Parti Yakakent İlçe Kadın Kolları Başkanı Naile YETMİŞBİR, Büyükşehir, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı Üyeleri karşıladı.

Belediyemiz Başkanlık Makamında, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA tarafından İlçemizde tamamlanan ve yapımı devam eden projeler ve çalışmalar hakkında görsel sunum yapılarak bilgi verildi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Sayın Mehmet GELDİ, yaptığı açıklamada; “ Sorumluluk bölgemizdeki İl ve ilçe belediyelerimizi yerinde ziyaret ediyoruz. Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını görmek ne gibi problemlerle karşılaşıldığını görmek ve çözümler noktasında istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamak amacıyla belediyelerimize ziyaret programları düzenliyoruz bu ziyaretimiz de bunlardan biri. İnşallah hizmetlerin verimi noktasında daha güzel çalışmalarla devam edecek. Bizler de bu çalışmalara katkı sunmaya devam edeceğiz. Değerli Belediye Başkanım Hüseyin KIYMA’a, İlçesi adına yakışır hizmetler vermiş bundan dolayı Başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum “dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA,“ Yakakent Belediyesi olarak en önceliğimiz insan odaklı hizmetler üretmek. Yaptığımız çalışma programı kapsamın birçok projeyi hayata geçirdik ve yeni projelere başladık. İlçemiz için Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte elbirliği ve işbirliği içerisinde çalışmalarımızı en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Daha çağdaş daha modern daha yaşanabilir daha sağlıklı refahı yüksek adına yakışır bir Yakakent için elimizdeki imkânların dâhilinde en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Bizlere gerçekleştirdiğiniz ziyaretten teşekkür ediyorum” dedi.