AK Parti Samsun Milletvekili Orhan KIRCALI’nın Ziyareti

2018-01-26

AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM dilekçe komisyonu üyesi Sayın Av. Orhan Kırcalı bir dizi projeler için Belediyemizi ziyaret etti.

Milletvekili Kırcalı’yı,  Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Alaçam Belediye Başkanı Sayın Hadi Uyar, Alaçam Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Radi Şen, Belediyemiz Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Turan Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Sefer Tek, AK Parti İlçe Başkanı Av. Ali Şengül ve partililer karşıladı.

Milletvekili Kırcalı, ilçe gezileri kapsamında AK Parti Alaçam İlçe Teşkilatını, Alaçam ve Yakakent Belediyesini, Alaçam Devlet Hastanesini ve Alaçam KYK Yurt Müdürlüğünü ziyaret etti.

Alaçam ve Yakakent Belediyeleri tarafından yapımını planlanan hizmet alanları hakkında yerinde incelemelerde bulunan Kırcal'ı Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’dan bilgi aldı.