Ankara Samsun Dernekler Federasyonundan Başkanımız Ziyaret

2018-05-07

ASDEF Yönetiminden Başkanımıza Ziyaret

Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Sayın Necdet Gökçe ve yönetimi Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret etti.

Nezâket ziyaretinde bulunan dernek başkanları, Belediye Başkanımız; Hüseyin Kıyma’ya yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek fikir alış verişinde bulundular.

Sohbet havasında geçen Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ise Yakakent’tin tanıtımına katkıda bulunmak isteyen (ASDEF) Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Sayın Necdet Gökçe’ye, Başkan Yardımcıları Şenol Yiğit’e, Recep Kalın’a,  Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Yiğit’e ve Burhan Yiğit’e teşekkür ederek, İlçemizin tanıtımı açısından gerçekleştirilecek olan her türlü sosyal sosyal projeye destek verebileceklerini dile getirdi.