Aralık Ayı Muhtarlarla Aylık İstişare Toplantısı Yapıldı

2017-12-15

Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Belediyemiz Büyükşehir Meclis Üyesi Turan ÇAKIR ve Fen İşleri Müdürümüz ile mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek aylık istişare ve değerlendirme toplantısında yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi.

İstişare geleneğini sürdüren Belediye Başkanımız, muhtarlarla fikir alışverişinde bulunarak mahallelerdeki eksikliklere köklü çözüm üretmek için Belediyenin tüm imkânlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olduğunu, Belediyenin kaynaklarını adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden kullanacaklarını ifade etti. Mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ifade eden Başkanımız muhtarlarımızla işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını dile getirdi.

İlçemizde Mahalle yollarında beton yol kaplama yapılması, Muhtarlıklar adına Belediyemiz tarafından yapılan 500 metre beton yol projesi, Şehir geçişi aydınlatma çalışmaları, 2017 yılında yapılmış olan ve yetersiz kalan çalışmaların değerlendirilmesi yapılarak, 2018 yılında yapılması ve yapılacak olan projelerin planlaması yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma; “Biz ilçemizde halkımıza hizmet götürürken Büyükşehir Belediyesi, SASKİ veya Yakakent Belediyesi ayrımı yapmıyoruz. Yapılan hizmetlerde elbette bir iş bölümü ve iş planı var. Ama devletimizin desteği ile hizmetlerimiz bir bütün teşkil ediyor ve sürekli koordinasyon halindeyiz. Hizmetlerimizi planlarken muhtarlarımız halkla buluşma noktamız. Onlar Mahallelerimizde vücudumuzdaki kılcal damarlar gibi halkımızla koordinasyonumuzu ve sorun tespiti yapmamızı sağlıyor. Programlarımızı yaparken kendileri ile sürekli istişare içindeyiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ne aldanan nede aldatan olacağız. Verdiğimiz sözü tutacağız, tutamayacağımız sözü vermeyeceğiz. Bu sebeple bu toplantıda Yakakent Belediyesi olarak hep birlikte bir istişare yapmak ve düşüncelerinizi dinlemek istedik. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim’’ dedi.

Son olarak Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA; ‘’Bundan sonra da düzenli bir şekilde, birlikte yöneteceğiz sloganı ile çıktığımız yolda sizinle beraber hizmet üretmeye devam edeceğiz.’’ Dedi