Asmapınar Mahallesi “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği”

2018-06-08

Yakakent Belediyesi’nce her yıl düzenlenen ve mahalle sakinlerini aynı masa etrafında buluşturan Geleneksel 5. “Her Akşam Başka Bir Mahalde İftar Yemeği” programımızın bu akşamki durağı Asmapınar Mahallesi Merkez Mevkii’nde gerçekleşti.

Asmapınar Mahallesi Merkez Mevkii sakinlerinin Ramazan Ayı’nı tebrik eden Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma “Ramazan coşkusu Yakakent’tin her yerinde ayrı güzellikte yaşanıyor. Yakakent Belediyesi olarak tüm Yakakent’te hitap edecek şekilde mahalle iftarları veriyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın Ramazan coşkusuna ortak olmak ve aynı manevi iklimi birlikte solumaktır. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı, on bir Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile oluyor. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Asmapınar Mahalle Muhtarı Sadık Okur, “İftar programda bizleri bir araya getirdiği için Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’ya ve emeği geçen Belediye personeline teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Aynı sofrada buluşan ve aynı lokmalarla oruçlarını açan iftar programına, Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Büyükşehir Meclis Üyesi Turan Çakır, Belediye Meclis Üyelerimiz, AK Parti Yakakent İlçe Teşkilatı üyeleri Mustafa Çakır, Muhteber Çevik, Hasan Sarısoy, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Üyesi Naile Yetmişbir, Asmapınar Mahalle Muhtarı Sadık Okur, Gündüzlü Mahalle Muhtarı Niyazi Çiçek ve mahalle sakinleri eşlik etti.