Asmapınar Mahallesi Kışla Mevkii Beton Yol Çalışmaları Tamamlanmıştır.

2018-10-01

Geçen yıl uygulamaya koyduğumuz “Her Mahalleye 500 Metre Beton Yol” projesi bu yılda devam ediyor.

Asmapınar mahallemize geçen yıl yaptığımız 500 metre beton yola ilave olarak, bir süredir sağlıklı bir şekilde hizmet veremeyen Kışla mevkii içi yolunun beton yol kaplaması yapımı hususunda Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol alt yapısı çalışmaları geçtiğimiz günlerde sona ermiş olup, beton yol kaplama çalışmalarına gecen hafta başlanmış olup bugün tamamlanmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan beton yol çalışma alanını yerinde görmek üzere Asmapınar Mahallesi Kışla Mevkiine yaptığı ziyarette, mahalle halkıyla bir araya gelerek çalışma alanları hakkında istişarelerde bulundular.

Mahalle sakinlerimizin yapılmış olan beton yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette Belediye Başkanımız bütün mahallemizde bozulan yollarımızda dâhil tüm mahallelerimizde ulaşım kalitesini arttıracak şekilde yol çalışmalarına devam edileceğini ifade etti.

Yol çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak mahallemizden ayrıldı.