Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Alaçamlı Başkanımızı Ziyaret Etti

2018-03-07

Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (BGC) ve Bafrahavadis.com Sitesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Alaçamlı, Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Samsun Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Alaçamlı Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret ederek, Bafra Gazeteciler Cemiyeti olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, Belediye Başkanımıza çalışlarında başarılar diledi.

Samimi bir ortamda geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma basın yayın kuruluşlarının son derece önemli olduğunu vurgulayarak, “Halk ile iletişimimizi sağlayan tüm basın mensubu arkadaşlarımızın fedakârca çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İnsan hak ve özgürlüklerine saygı gösteren tüm basın mensubu arkadaşlarımız adına başkanımıza nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi