Bafra Kızılay Şubesinden Başkanımıza Nezaket Ziyareti

2017-12-20

Türk Kızılay’ı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Türk Kızılay’ı Bafra Şube Başkan Yardımcısı Bedir Sami Tuncer ve Bafra Kızılay Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Abdulrahmanoğlu, Erol Aksoy Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği büyük duyarlılık için Başkanımıza teşekkür eden Bafra Kızılay Şube Başkanı Osman Genç; Kızılay'ın Yakakent'teki faaliyetleri için Başkanımızdan her türlü desteği bulduklarını ifade etti.

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, Türk Kızılay'ına desteklerinin her zaman devam edeceğini ifade ederek, Türk Kızılay’ının ülkemizde iyi bir noktaya geldiğini ve yapılan tüm çalışmalardan memnun olduğunu ve her zaman ilçemizde Kızılay tarafından düzenlenecek her türlü faaliyetlerde Yakakent Belediyesi olarak elimizden gelen yapmaya hazırız dedi.