Bahçelievler Üstyapı Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

2018-09-13

İlçemizde altyapı projesi nedeniyle zarar gören yol ve yaya kaldırımlarının bakım onarım ve yenileme çalışmaları İlçemiz Merkez mahallesine bağlı Bahçelievler, 1’ci, 2’ci ve 8’ci sokakta alt yapı çalışmaların tamamlandığı bölgelerde üst yapı düzenlemeleri kapsamında yol asfaltlama ve peyzaj çalışmaları başlanmıştır.

İlçe merkezine bağlı ara sokakları da kapsayan bu çalışmalar neticesinde okullar açılmadan en kısa sürede yollarımız vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları incelemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirmiştir ve çalışmaları takip ederken bu vesileyle vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Belediye Başkanımız konu ile yaptığı açıklamada; “Bir Turizm kenti olan ilçemiz için, 60 yıllık kronik sorun haline gelmiş olan altyapı çalışmalarının bittiği ve yağmur suyu çalışmalarının tamamlandığı noktalarda vakit kaybetmeden parke taş döşeme, peyzaj ve asfaltlama çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Bu süreçte çalışmalar sebebiyle oluşabilen aksaklıklara halkımızın gösterdiği anlayış ve destek için teşekkür ederim. Yakakent’i halkımızdan aldığımız destekle adeta yeniden imar ediyoruz. Çalışmalar neticesinde Yakakent; caddeleri, sokakları, rekreasyon alanları, yeşil alanları ile modern bir kent görünümü alacak. Bu esnada her türlü yapıcı eleştiriye de açığız. Halkımızın düşünceleri bizim için çok kıymetli.” Dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma; “İlçemizde devam eden çalışmalarla ilgili gösterdikleri hassasiyet ve alakalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin olmak üzere, SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt’a, Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.