Başkan Hüseyin Kıyma Okul Dışarıda Etkinliklerine Katıldı.

2019-05-24

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, Yakakent 100. Yıl İlkokulu tarafından düzenlenen “Okul Dışarıda” etkinliklerine katıldı.

İlçemiz Cumhuriyet meydanında öğrencilerin bisikletleriyle toplanmasıyla başlayan etkinlik kapsamında bisiklet şenliği yapıldı.

Öğrenciler Sahil Bandı (Atatürk Bulvarı) boyunca bisiklet sürdüler. Çok sayıda öğrenci velisi de katılımcılar arasındaydı. Cumhuriyet meydanındaki Atatürk anıtı çevresinde öğrencilerin hazırlamış olduğu resimlerden oluşan bir de resim sergisi yapıldı.

Başkan Hüseyin Kıyma, buradaki etkinlikleri izleyerek resim sergisini gezdi ve öğrencilerle sohbet etti.

Etkinliklere Belediye Başkanımızın yanı sıra Yakakent Kaymakamı Bahar Kaya ve İlçe Kurum Amirleri de katıldı.  Hatıra fotoğrafı standında İlçe kaymakamı Bahar Kaya, Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Gürkan Demir,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ahmet Örnek, 100.yıl ilköğretim okulu müdürü Cafer Kara öğrencilerle hatıra fotoğrafları çekindiler.