Başkan Hüseyin KIYMA, "Sporun ve Sporcunun Yanındayız”

2018-07-12

Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA, bu güne kadar çeşitli başarılara imza atan ve 657. Kırkpınar Yağlı Güreşleri müsabakalarında İlçemizi temsil edecek olan Yakakent’li milli güreşçilere kispet hediye etti.

Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA, bu güne kadar çeşitli başarılara imza atan ve 657. Kırkpınar Yağlı Güreşleri müsabakalarında İlçemizi temsil edecek olan Yakakent’li milli güreşçilere kispet hediye etti.

Beş güreşçiyi makamında ağırlayan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, "Başarılarınız bizlere gurur verecektir. Sırtınız yere gelmesin" dedi.

9-15 Temmuz tarihleri arasında Edirne’de yapılacak olan 657. Kırkpınar Yağlı Güreşleri müsabakalarında İlçemizi temsil edecek milli güreşçiler, "Başkanımızın bu duyarlı davranışından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Belediye Başkanı olmadan öncede ilçemizde spor ve sporculara büyük destekler veriyordu. Başkanlığı döneminde de görüldüğü gibi destekleri devam ediyor. İnşallah Başkanımızın bize hediye ettiği kispetlerle katılacağımız tüm güreş müsabakalarında Yakakent’imizi en güzel şekilde temsil etmeye çalışacağız" şeklinde Başkana söz verdiler.

Başkan KIYMA, "Yakakent Belediyesi olarak, Ata sporumuz güreşe sahip çıkabilme adına, bizler güreşçilerimize imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan güreşçilere kispetlerini vererek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.