Başkan KIYMA 17 Mahalle Muhtarına ve Meclis Üyelerine Teşekkür Etti

2019-03-07

Yakakent Belediyesi tarafından, ilçe sınırları içinde bulunan 17 Mahallenin Muhtarlarına ve 9 Belediye Meclis Üyesine 5 yıllık çalışma dönemi boyunca gerçekleştirdikleri özverili çalışmalar ve gösterdikleri işbirliği dolayısıyla teşekkür plaketi takdim edildi.

Yakakent Balık Evi öğle yemeği eşliğinde gerçekleşen plaket töreninde; Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’nın yanı sıra AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel, SKM Başkanı Ali Avcı, Yakakent Belediyesi Yazı İşleri Müdürü, Yakakent Belediyesi Zabıta Amiri, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları da hazır bulundu.

"Önümüzdeki dönemde de işbirliğimiz artarak sürecek"

Törenin açılışında konuşma yapan Yakakent Belediye Başkanım Hüseyin Kıyma, 5 yıl boyunca birlikte çalıştıkları mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

KIYMA, "Merkezde bulunan mahallelerimizde bir gecede mahalleye dönüşen köylerimizde görev yapan siz değerli muhtarlarımız aynı zamanda birer yerel yönetici olarak meslektaşımsınız da. Bu açıdan ara sıra birbirimize kırılsak da 5 yıl boyunca yüksek bir işbirliği ruhu içinde çalıştık ve büyük bir aile olduk.

Özellikle köylerde görev yapan muhtarlarımıza seslenmek istiyorum. Benim köylerin mahalleye dönüştürülmesi ile ilgili düşüncelerimi biliyorsunuz. Sizlerin atadan, dededen biriktirdiğiniz mallarınıza bizler emanetçi olarak 5 yıl boyunca gözümüz gibi baktık. Sizlerin de bizler gibi bütün bu çalışma döneminde büyük özveriyle işinizi yaptığınızı bildiğimiz için yeni dönem öncesi bir araya gelmek ve mevcut dönemde büyük bir işbirliği içinde yaptığımız çalışmaları taçlandırmak adına sizlere teşekkür etmek istedik. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, yeni dönemde işbirliğimizin artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Muhtarlara törenle teşekkür plaketleri takdim edildi

Başkan Kıyma’nın konuşmasının ardından 17 Mahalle Muhtarımızın ve 9 Belediye Meclis Üyemizin adı tek tek anons edilerek sahneye davet edildi ve protokol üyeleri tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi. Tören, hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle sona erdi.