Başkan Kıyma Kurum Amirleriyle Bir Araya Geldi

2018-02-06

Belediye Başkanı Sayın Hüseyin KIYMA, Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkezi Salonu’nda Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yiğit’in ve Belediye Birim Amirlerinin katılımlarıyla ilçemiz Kurum Amirleriyle bir araya geldi.

Belediyemizin devam eden projeleri, ilçemizin sorunları, önümüzdeki aylar için planlanan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere Belediye Başkanımız kurum amirleriyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda birçok konuya değinen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, İlçemizde çevre düzenleme ve peyzaj, Mobese, dış cephe düzenlemeleri ve şehir estetiği, şehir içi ve şehir dışı aydınlatma, Yakakent Mantısı Tescillenmesi, Merkez Mahallesi Liman Mahallesi Dolmuş güzergâhı, parke taş çalışmaları, Sahil düzenleme ve T mahmuz çalışması, İlçe Otogarı, Sanayi Sitesi, Sağlık Ocağı ve Belediyemizin 2018 yatırım planı kapsamında yapacağı çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi aktararak, sorunların çözümü ile ilgili istişarelerde bulundu.

İlçemizde devam eden projelerin her biri birbirini tamamlayan projeler olup, bina dış cephe kaplamaları, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları, kaldırım ve yol yapım çalışmaları ve sahil düzenleme çalışmaları bir araya geldiğinde büyük resimde ilçemizin geçirdiği değişimi inşallah hep beraber görüyoruz ve daha da göreceğiz. Tabi burada bizlerin ve vatandaşlarında üstüne düşen görevler var. Öncelikle konulan kurallara uyulmasının gerektiği, uymayanları otokontrole uyarmamız gerekiyor. Bu konuda üstümüze düşeni yapacağımızdan eminim. Daha yapılacak çok işimiz, birçok projemiz var, bunların hepsini tamamlayacağız inşallah. Bu ilçeyi, sahilimizi sizlerle birlikte, bilinirliğiyle geliştireceğiz hak ettiği yere getireceğiz.

Her türlü fikrinizi, görüşünüzü dinlemek için buradayım, Yakakent için el birliği yapalım en güzelini yapalım diye beraberiz. Bugün burada aynı duygularla bir araya gelen bu değerli topluluğa toplantımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.’’ diyerek sözlerini tamamlayan Belediye Başkanı, yaklaşık bir bucuk saat süren toplantı sonunda katılımcılara verdikleri katkı ve destekten dolayı teşekkür ederek salondan ayrıldı.