Başkan KIYMA Meclis Üyeleri İle birlikte Çalışma Alanını Gezdi

2018-10-04

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, 2018 yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısında Belediye Meclis üyelerimizle bir araya gelerek, meclis gündemi ile ilgili konularla birlikte ilçemizde devam eden üst yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanımız meclis toplantısı sonrası Belediye Meclis Üyeleri Turan Çakır, Mustafa Çakır ve Hasan Sarısoy ile birlikte Asmapınar Mahallesi Şahinli Mevkiinde yapımı tamamlanmakta olan beton yol çalışmalarını yerinde görmek üzere küçük bir gezinti düzenledi.

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ve Belediye Meclis Üyeleri Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanmakta olan beton yol çalışma alanını inceleme esnasında, mahalle muhtarı Sadık Okur ve mahalle halkıyla bir araya gelerek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Mahalle sakinlerimizin yapılmış olan beton yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette Belediye Başkanımız bütün mahallemizde bozulan yollarımızda dâhil tüm mahallelerimizde ulaşım kalitesini arttıracak şekilde yol çalışmalarına devam edileceğini ifade etti.

Yol çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak, yapılan çalışmaların Asmapınar mahallemize ve Şahinli Mevkii halkına hayırlı olmasını dileyerek bölgeden ayrıldı.