Başkan Kıyma Yeni İlçe Kaymakamına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

2018-07-02

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ile eşi Nezahat Kıyma ilçemize yeni atanan İlçe Kaymakam Vekili Sayın Bahar Kaya’yı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Başkan Kıyma, bizlere ihtiyaç duyduğunuz her konuda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaklarını açıklayarak “ilçemize böylesine genç ve hizmet aşkı ile dolu bir kaymakamla mesai yapmamız bizleri de ayriyeten memnun etmiştir” dedi.

Kaymakam Vekili Sayın Bahar Kaya ise bu hoş ziyaretten çok memnun olduğunu ve en kısa zamanda iadeyi ziyarette bulanacağını açıklayarak bu güzel temennilerinden dolayı Belediye Başkan Hüseyin Kıyma ve eşi Nezahat Kıyma’ya teşekkür etti.