Başkan Kıyma’dan Engelliler Haftası Mesajı

2018-05-09

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını kutlayarak, engellilere gerekli özenin gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Kıyma mesajında; “Bizim için her insan özeldir, her insan değerlidir, kıymetlidir, her insan hak ettiği imkan ve haklara sahip olabilmelidir. Engellilik, kader mahkûmluğu, utanılacak, hayata küsülecek, saklanacak, gizlenecek bir durum da değildir. Hiç kimsenin, ileride engelli olmamak için bir garantisi yoktur. O nedenle engellilerimizin sorunlarını paylaşmak hepimizin görevidir. “ dedi

Tüm belediye çalışmalarında engellileri de düşündüklerini belirten Başkan Kıyma, “Tasarladığımız her projeye engelli vatandaşlarımızın rahatını düşünerek yön veriyoruz. Hayatı paylaşmaya engel yok. Yaptığımız her uygulamada ve tasarladığımız her projede engelli vatandaşlarımızın rahatını ve kullanabilirliğini düşünüyoruz. Bundan sonra da gerçekleştireceğimiz her projede engelli bireylerimizi göz önünde bulundurmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor ve bu haftanın engelli vatandaşlarımızın sorunları konusunda hassasiyetin ve bilincin artmasına vasıta olması temennisiyle, Engelliler Haftasını kutlarken; onları sevgiyle kucaklayarak ailelerine ve tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu, yaşam sevinci dolu günler temenni ediyorum” diye konuştu.