Başkanımız Asmapınar Mahallesi Yayla Piknik Şenliğine Katıldı

2018-08-25

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ve İlçe Kaymakamı Sayın Bahar Kaya İlçemiz Asmapınar Mahallesinin düzenlediği geleneksel “Yayla Piknik Şenliklerine” katıldı.

Asmapınar Mesire Alanında gerçekleşen şenlikte türküler söylendi, yöresel oyunlar sergilendi. Çeşitli ikramların yer aldığı Piknik Şenliğinde, katılımcılar renkli ve eğlenceli bir gün geçirdi.

Belediye Başkanımızın ve Ailesinin katıldığı şenlikte, vatandaşlar doyasıya eğlendi. Şölende halkımızla bir araya gelen Belediye Başkanımız vatandaşlarımızla uzun süre sohbet etti.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız katılımcıların Kurban Bayramını kutlayarak “Her yıl geleneksel olarak yapılan bu şenliklerimiz, gerçekten de çok anlamlı ve güzel geçmektedir. Örf ve adetlerimizin yansıtıldığı bu şenliklere, Her çevreden insanlarımız bir araya gelerek bu şenliklere katılarak şenliğe renk katılıyorlar. Bunu görmekten dolayı mutluluğumu ifade etmek isterim’’ şeklinde konuştu.

Geleneksel olarak düzenlenen şenliğe Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ve ailesinin yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel, Belediye Meclis Üyeleri, İstanbul’ da faaliyet gösteren İlçemiz Mahallerini temsil eden dernek yöneticileri ve üyeleri, Mahalle Muhtarları, çevre ilçelerden gelen misafirlerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.