Başkanımız Esnaflarımıza Ziyarette Bulundu

2018-01-30

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, 30 Ocak Salı günü merkez mahallesi esnaflarını tek tek ziyaret etti. Esnaflarla ve vatandaşla sohbet edip, sorunlarını, şikayetlerini dinledi.

Vatandaşlarımız ve esnafımız ile bir araya gelerek istek, önerileri ve sıkıntılarını dinleyen Sayın Belediye Başkanımız, esnaflarla birlik ve beraberlik içerisinde olmak, onlarla fikir alışverişinde bulunmak üzere bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade edip, bol kazançlar diledi.

Ziyaretler sırasında yaklaşık 3.5 yıllık görev süresi içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiklerini ve ortak akılla sorunları çözmenin daha sağlıklı olduğunu belirten Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, “Belediye çalışmalarını halka anlatarak onları dinliyor ve esnaflara projeler hakkında bilgiler veriyoruz. Vatandaşlarımız ile bire bir iletişim kurup onların görüş ve önerilerini alıyoruz. Hepsinden önemlisi vatandaşlarımızla birebir görüşerek esnaflarımıza, her zaman yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Hizmet sevdalısı, milletin hizmetkârı olarak, halkın yanında halkımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Dedi.