Başkanımız Geleneksel 2. Çocuk Oyunları Şenliğine Katıldı

2018-05-08

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma İlçemizde Geleneksel olarak her yıl Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “ 2. Çocuk Oyunları Şenliğine” programına katıldı.

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü kapalı spor salonunda gerçekleşen etkinliğe Yakakent Kaymakam Vekili Sayın Selin Sarı, Yakakent Belediye Başkanımız Hüseyin Sayın Hüseyin Kıyma, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Aktaş, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Oral, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen etkinlikte Öğrenciler, mendil kapmaca, yakan top, Yağ Satarım Bal Satarım, Halat Çekme, Dokuz Taş, Sek Sek, Top Taşıma ve Koşu oyunlarını oynayarak eğlenceli anlar yaşadı.

İlçemizdeki ilkokul ve ortaokulların 3-4-5-6. sınıflarının katıldığı yarışmalar renkli görüntülere sahne olurken, öğrencilerin kıyasıya mücadele ettiği yarışmalar çekişmeli geçti. Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde dereceye giren öğrencilere ödülleri Protokol tarafından verildi.

Çeşitli oyunların oynandığı şenlik hatıra fotoğrafının çekinmesiyle son buldu.