Başkanımız Halk Eğitim Yıl Sonu Sergisi Programına Katıldı

2018-05-04

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde ve Bafra İŞKUR Hizmet Müdürlüğünün katkılarıyla, gerçekleştirilen el sanatları sergisi Halk Eğitim Merkezi’nde açıldı.

Yakakent Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında açılan kursların yılsonu karma sergisi ve öğrenme şenliklerinin açılışı gerçekleştirildi.

Yakakent Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlemiş olduğu yılsonu sergisi programına katılan Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, Halk Eğitim Merkezi çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek kurs yelpazesini her geçen yıl artıracaklarını belirtti.

Başkan Hüseyin Kıyma, sergide yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Bir yıl boyunca verilen emek ve gayretin sonucu olarak kurslarımızda sertifika alan kursiyerlerimizin el emeği eserlerini ziyaret edeceğiz. Bu vesileyle öncelikle bütün kursiyerlerimizi kutluyorum. Kurslarda elde edilen bilgiler ve tecrübeler kursiyerlerimiz tarafından iş hayatına taşınmalıdır. Başta ülkemiz daha sonra beldemizin kalkınması için bu şekilde eğitimler, ancak toplum olarak desteklendiği taktirde bir anlam kazanacaktır. Yakakent Belediyesi olarak kursiyerlerimize gereken desteği sağlayacağımızın sözünü vererek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Çakır'a, İŞKUR Müdürlüğüne, emeği geçen bütün usta öğreticilerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum." Dedi.