Başkanımız Hüseyin Kıyma Din Görevlileri İle Bir Araya Geldi.

2018-02-21

Belediye Başkanı Sayın Hüseyin KIYMA, Yerel Buluşmalar programı kapsamında İlçe Müftülük Toplantı Salonu’nda Yakakent İlçe Müftüsü Sayın Cemalettin Gezgiç’in, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yiğit’in ve Belediye Birim Amirlerinin katılımlarıyla ilçemiz Din Görevlileri ile bir araya geldi.

Belediyemizin devam eden projeleri, ilçemizin sorunları, önümüzdeki aylar için planlanan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere Belediye Başkanımız, İlçe Müftüsü ve Din Görevlileri ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda birçok konuya değinen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, İlçemizde Çevre Düzenleme ve Peyzaj Projesi, Şehir İçi ve Şehir Dışı Aydınlatma Projesi, Yakakent Mantısının Tescillenmesi, MOBESE, 75 Yataklı Tam Teşekküllü Şehir Hastanesi Projesi, Merkez Mahallesi Liman Mahallesi Dolmuş Güzergâhı, Parke Taş Çalışmaları, Sahil düzenleme ve T mahmuz çalışması, İlçe Otogarı, Küçük Sanayi Sitesi, Sağlık Ocağı, Çayağızı Balıkçı Barınağı, 2018 yılı her mahalleye 500 metre beton yol, her akşam bir mahallede iftar programı ve Belediyemizin 2018 yatırım planı kapsamında yapacağı çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi aktararak, sorunların çözümü ile ilgili istişarelerde bulundu.

İlçemizde devam eden projelerin her biri birbirini tamamlayan projeler olup, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları, kaldırım ve yol yapım çalışmaları ve sahil düzenleme çalışmaları bir araya geldiğinde büyük resimde ilçemizin geçirdiği değişimi inşallah hep beraber görüyoruz ve daha da göreceğiz. Tabi burada sizlerin, bizlerin ve vatandaşlarında üstüne düşen görevler var. Öncelikle konulan kurallara uyulmasının gerektiği, uymayanları otokontrole uyarmamız gerekiyor. Bu konuda üstümüze düşeni yapacağımızdan eminim. Daha yapılacak çok işimiz, birçok projemiz var, bunların hepsini tamamlayacağız inşallah. Bu ilçeyi, sahilimizi sizlerle birlikte, bilinirliğiyle geliştireceğiz hak ettiği yere getireceğiz.

Her türlü fikrinizi, görüşünüzü dinlemek için buradayım, Yakakent için el birliği yapalım en güzelini yapalım diye beraberiz. Bugün burada aynı duygularla bir araya gelen bu değerli topluluğa toplantımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Belediye Başkanımız, yaklaşık iki buçuk saat süren toplantı sonunda katılımcılara verdikleri katkı ve destekten dolayı teşekkür ederek baklava ikramında bulundu.