Başkanımız İlçemizdeki Çalışma Alanlarını Yerinde İnceledi

2018-05-22

Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA ilçemiz Merkez Mahallesi 87. Sokak parke taş çalışmalarını ve Merkez Mahallesi Çay Sokaktaki Otopark alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Yaz mevsiminde binlerce kişiye ev sahipliği yapan ilçemizde dışarıdan gelen misafirlerimize daha güzel hizmet verebilmek adına çalışmalar devam etmektedir.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Merkez Mahallesine bağlı sokaklarda başlatılan çevre düzenleme ve Parke taş çalışmaları vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılandı. Bahar aylarıyla birlikte ilçemizde yapılan çevre düzenleme çalışmaları ilçenin çehresine ayrı bir hava katıyor.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları denetlemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirmiştir ve çalışmaları takip ederken bu vesileyle vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.