Başkanımız İlçemizdeki Kaldırım Çalışmalarını İnceledi.

2017-11-13

İlçemizde altyapı çalışmaları sonrasında Yakakent SASKİ Şube Müdürlüğü tarafından yaptırılmış olan parke taş yol çalışmalarının tamamlanan bölümlerinde eksiklerin giderilmesi ve zarar gören yaya kaldırımlarının bakım onarım ve yenileme çalışmaları başlamıştır.

İlçe merkezimizdeki Zehra USTAOĞLU, İnönü, Kemal İLBAN, Çeşme, Yeni, Zafer, Pazar, Köroğlu, 19 Mayıs ve Topel sokakları da kapsayan bu çalışmalar neticesinde en kısa sürede zarar gören kaldırımların ve yolların vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Büyükşehir Meclis Üyemiz Turan ÇAKIR ile çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları yerinde incelemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirmiştir ve çalışmaları takip ederken bu vesileyle vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA İlçemizde devam eden çalışmalarla ilgili gösterdikleri hassasiyet ve alakalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun ÖNCEL, SASKİ Genel Müdürü Kamil DEMİRCİOĞLU, SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis YEŞİLYURT, Yakakent İlçe SASKİ Müdürlüğü çalışanları ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak çalışma alanlarından ayrılmıştır.