Başkanımız İnşaat Sektörü Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

2017-09-28

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ilçemizde inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhitlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Başkanımız Hüseyin Kıyma’nın, ilçemizde faaliyet gösteren inşaat sektörü temsilcileri ile yaptığı grup odak toplantısında sektörel bazda, müteahhitlerin belediyemizden beklentileri, karşılaşılan sorunlar ve kent estetiği değerlendirildi.

İlçemizin geleceğe dönük imar uygulamaları, planlamalar, yapı kullanım ve ruhsatlandırma işlemleri ve beklentiler hakkında fikir alışverişinde bulunularak, yapılaşmadaki kent estetiği konusunda uygulanabilecek projeler istişare edildi.