Başkanımız Kasım Ayı Aylık İstişare Toplantısına Katıldı

2017-11-23

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Yakakent Kaymakamlığı Tarafından Düzenlenen Aylık istişare Toplantısına Katıldı.

Yapılan toplantıya İlçe Kaymakam Vekili Sayın Selin SARI, Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan DEMİR, İlçe Emniyet Amiri Murat SARI, Sivil toplum kuruluşları, Daire amirleri ve muhtarların katılımıyla Kürüz – Gürgenlik Mahallesi Kooperatif binasında bir araya geldi.

Toplantıda Yakakent Kaymakam Vekili Sayın Selin SARI; Daire Amirlerine, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarına ve Muhtarlara hitaben gündemdeki konular hakkında bilgilendirme yaptı.

Daha sonra Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA yaptığı konuşmasında; “ilçemizde devam eden projelerden, Şehir geçişi aydınlatma çalışmaları, mahalle içi beton yol çalışmaları ve muhtarlıklar adına belediyemiz tarafından yapılacak olan mahalle içi beton yol projesi ve ilçedeki yapılması planlanan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunarak halkımızın göstermiş olduğu sabır ve anlayışından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Son olarak toplantıya katılan vatandaşlar ve Muhtarlar Mahallelerini ilgilendiren konularda daire amirlerine sorular sorarak izlemeleri gereken kanuni yollar hakkında bilgiler aldılar.