Başkanımız Kürüz Mahallesi Parke Taş Çalışmalarını İnceledi

2018-04-12

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ve Yakakent Belediyesi Meclis Üyesi Turan Çakır ile birlik bölgeye yaptığı ziyarette yol çalışmalarına bizzat katılan Mahalle Muhtarı Şenol Acar ve mahalle halkıyla bir araya geldi.

İlçemizde devam eden kanalizasyon yapım çalışmaları çerçevesinde kazı alanlarında bulunan parke taşı ve bordürler kırılarak zayi olmaması için bir süredir Belediyemiz tarafından stoklanıyordu.

İlçemiz Kürüz Mahallesi Tiko mevkiinde yaşayan vatandaşlarımızın ve muhtarlığımızın başvuruları çerçevesinde bu malzemeler parke (Kili) taş yol kaplaması yapılarak yeniden değerlendirilmek üzere kullanılmaya başlandı.

Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılanan Belediye Başkanımız çalışmalara katkıda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, parke (Kilit) taş çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışanlardan bilgi aldı. Özellikle kanalizasyon çalışmasında heba olacak taşların böyle bir çalışma ile değerlendirilmesi ile mahalle halkının gösterdiği özveri ve emeğin ayrı bir değeri olduğunu belirten Belediye Başkanımız vatandaşlarımızın her şeyin en güzeline layık olduğunu bir kez daha gösterdiğini ifade etti. Belediye Başkanımız daha sonra incelemelerini tamamlayarak bölgeden ayrıldı.