Başkanımız Merkez Mahallesindeki Parke Taş Çalışmalarını İnceledi.

2017-12-01

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlanılan Merkez Mahallesi parke taşı döşeme ve yaya kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemizde altyapı çalışmaları sonrasında Yakakent SASKİ Şube Müdürlüğü tarafından yaptırılmış olan parke taş yol çalışmalarının tamamlanan bölümlerinde, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ek olarak eksiklerin giderilmesi zarar gören yaya kaldırımlarının bakım onarımı ve parke taş (Kilit Taş) çalışmaları başlamıştır.

Parke Taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, “Merkez Mahallemize bağlı sokakların bakım onarımı ve parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yağmurlar ve Kış ayları gelmeden ihtiyaç olan sokakların bakım onarımlarının ve parke taşı döşemelerinin tamamlanmasını istiyoruz. Şuan İnönü Sokak üzerinde bulunan bütün ara sokakların bakım onarımı ve yaya kaldırım çalışması tamamlandı. Bu sokakların devamında 19 Mayıs, Akasya, Barbaros ve Topel Sokakları da kapsayan çalışmalara bugün başlanmış olup en kısa sürede zarar gören kaldırımların ve yolların vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.” Dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA ve Birim Müdürleri çalışma alanları ziyareti sonrası mahalleliler ile bir araya gelerek vatandaşların istek ve önerilerini tek tek dinleyen Başkanımız ihtiyaçların giderilmesi konusunda gereğinin yapılacağını belirterek, ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunarak bölgeden ayrıldı.