Başkanımız Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

2018-01-19

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma İlçemizde bulunan Yakakent 100. Yıl İlköğretim Okulu ve Yakakent İmam Hatip Ortaokulunda öğrenim gören öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Yakakent İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen karne törenine Yakakent İlçe Kaymakamı Selin Sarı, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Aktaş katıldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma 2017-2018 eğitim öğretim sezonunun ilk yarısının tamamlanması ile birlikte 15 günlük tatile girecek öğrencilerle bir araya geldi. Karne heyecanı yaşayan öğrencilere karnelerini veren Başkan Kıyma, takdir, teşekkür ve onur belgesi almaya hak kazanan öğrencileri tek tek tebrik etti.

Öğrencilere karnelerini takdim eden Başkan Kıyma; “Sizler geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız olarak bizler için her şeyden önemlisiniz ve değerlisiniz. Geride bıraktığımız eğitim öğretim döneminde çok çalıştınız. Tatilinizi eğlenerek ve güzelce dinlenerek geçirin. Hepinizin karneleri hayırlı olsun” dedi.

Okul ziyareti süresince öğrenciler ile yakından ilgilenen İlçe Kaymakamı Selin Sarı ve Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma karneleri takdim etmelerinin ardından okul öğretmenleri ile sohbet ederek, talep ve isteklerini dinlediler.