Başkanımız Samsun Yeni GSHİM Ahmet Güral Karayılmaz’ı Ziyaret Etti

2017-10-18

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Büyükşehir Meclis Üyesi Turan Çakır ile birlikte Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ahmet Güral Karayılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ahmet Güral Karayılmaz’ı tebrik eden ve yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, “Spora ve sporcularımıza her zaman destek olmaya çalışan bir belediyeyiz. Sağlıklı yaşam için sporun çok önemli olduğunu biliyoruz ve her zaman sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Yakakent Belediyesi olarak toplumumuzun sağlıklı bireyler yetiştirmesinde katkı sağlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sayın Ahmet Güral Karayılmaz; “Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma’ya ve Büyükşehir Meclis Üyesi Turan Çakır’a nezaket ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.