Başkanımız Üst Yapı Çalışmalarını Yerinde İnceledi

2018-03-27

Parke (Kilit) taş kaplama ve peyzaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

İlçemizde bir süredir devam eden altyapı projesi nedeniyle zarar gören yol ve yaya kaldırımlarının bakım onarım ve yenileme çalışmaları üst yapı düzenlemeleri kapsamında parke (Kilit) taş kaplama ve peyzaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Üst yapı çalışmaları kapsamında İlçemiz Kozköy Mahallesine bağlı Hamza’nın Aralığı Sokak, 307.ci Sokak, Köy İçi Sokak, 333.cu sokak, Merkez Mahallesine bağlı Kocatepe Sokak, 82. Sokak, İnönü Caddesi ve Zehra Ustaoğlu Sokakta alt yapı çalışmaların tamamlandığı bölgelerde parke taş (Kilit Taş) kaplama ve peyzaj çalışmaları başlanmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Mustafa Tek ve Mahalle Muhtarı Şenol Acar ile birlikte çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları yerinde incelemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirerek, çalışmalar esnasında bu vesileyle vatandaşlarımız ile bir araya gelmiş, ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Ayrıca Belediye Başkanımız; İlçemizde devam eden çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt, Yakakent İlçe SASKİ Müdürlüğü çalışanları ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak çalışma alanından ayrılmıştır.