Başkanımız, Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

2017-10-10

Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ilçemizdeki okulları ziyaret ederek okul müdürleri ve öğretmenleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle ilçemizde bulunan Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesini (ÇPAL) ziyaret ederek yeni eğitim-öğretim yıllarını tebrik etti.

Başkanımız, Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesini (ÇPAL) ziyaretinde okul idarecileri ve öğretmenler ile sohbet ederek kendilerine çikolata ikramında bulundu. Başkanımız, tüm öğretmen, idareci ve öğrencilere başarılar dilerken, “En iyi hizmet ve yatırım insan için yapılandır. Orta ve uzun vadede geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek adına gençlerimize, insanımıza verdiğimiz önem ve değer bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da katlanarak devam etmektedir. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine koşar adımlarla taşıdığımız bu günlerde bizim en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın 2017-2018 eğitim öğretim sezonuna başarılı ve heyecanla başladıklarını görebiliyoruz. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve ailelerimizin başarı ve heyecanlarının hayatları boyunca devam etmesini temenni ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

İdarecilerin ve Öğretmenlerin istek ve şikayetlerini dinleyen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA öğretmenler Belediye olarak okul bahçesinde gerçekleştirecek olduğumuz BOCCE sahası çalışmalarından dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.