Başkanımız Yakakent İmam Hatip Ortaokuluna Ziyarette Bulundu

2017-10-02

Yakakent Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA 2017-2018 yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle Yakakent İmam Hatip Ortaokuluna ziyarette bulundu.

Başkanımız Hüseyin KIYMA, 2017 - 2018 yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle Liman Mahallesi Yakakent İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okul idarecileri ve Öğretmenleri ile yaptığı görüşmede okulların durumları hakkında bilgi aldı ve okullardaki istek ve talepleri yerinde dinledi.

Eğitim Öğretim yılı 2017-2018 sezonunun öğrenci, öğretmen ve veliler için başarılı geçmesini dileyen Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA; "Geleceğe yönelik yatırımlarımız her geçen gün katlanarak devam etmektedir. Bu yatırımlar arasında birinci önceliğimiz olarak, hizmet anlayışımızın rotası olan insan odaklı hizmet yer almaktadır. En iyi hizmet ve yatırım insan için yapılandır. Orta ve uzun vadede geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek adına gençlerimize, insanımıza verdiğimiz önem ve değer bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da katlanarak devam etmektedir. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine koşar adımlarla taşıdığımız bu günlerde bizim en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın 2017-2018 eğitim öğretim sezonuna başarılı ve heyecanla başladıklarını görebiliyoruz. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve ailelerimizin başarı ve heyecanlarının hayatları boyunca devam etmesini temenni ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.