Başkanımızın Ramazan Ayı Mesajı

2018-05-15

Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA ramazan ayı münasebetiyle yayınladığı.

Mesajda ramazan ayının başta Yakakent’li vatandaşlarımız olmak üzere tüm Müslüman âlemine hayırlar getirmesini diledi.

Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA mesajında, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının Müslümanların özlemle beklediği bir ay olduğunu belirtti. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkı sağlayacağına dikkat çeken Belediye Başkanımız, "Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Şenlik, sevinç, kardeşlik duygularının çoğaldığı, insanların mutlu bir şekilde kucaklaştığı ve birbirimize sarıldığımız Ramazan Bayramı'na sağlık ve esenlik içinde kavuşmayı dilerim. Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayını daha birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayının ülkemizde, şehrimizde ve ilçemizde tüm İslam âleminde yarattığı birleştirici gücün, dünyada barışın ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin başlangıcı olması en büyük arzumuzdur. Ramazan ayının hemşerilerimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.