Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma Kanal Açma ve Temizleme Çalışmalarını İnceledi.

2018-12-18

Yakakent Belediyesi tarafından İlçe genelinde bulunan yağmur suyu tahliyelerinin yapıldığı kanallarda (hendek) temizleme çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel Kozköy Mahallesine bağlı sokaklarda devam eden kanal açma ve temizleme çalışmalarını yerinde incelediler.

Çalışmaların devam ettiği mevkii de vatandaşın görüşlerine de başvuran Başkan Kıyma, Kozköy ve diğer tüm mahallelerimizi de kapsayan bu çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

Kozköy mahallesinde yapılan kanal açma ve temizleme çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle halkı Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’ya ve çalışmaları yürüten ekibine teşekkür etti.