Belediye Başkanımız Hayvan Pazarı Esnafını Ziyaret Etti

2018-08-17

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, İlçe Kaymakamı Sayın Bahar Kaya ile birlikte İlçemizde Kurban Bayramının yaklaşması münasebetiyle Torun Köyü Sokakta bulunan hayvan pazarı esnafını ziyaret etti.

Hayvan pazarının her kısmını gezerek bütün hayvan satıcılarını ve vatandaşları tek tek dolaşan Başkan KIYMA ve Kaymakam KAYA, vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Hayvan pazarından oldukça memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar ”Başkanım hiçbir yerde bu şekilde hayvan pazarı yok. Sizlerden Allah razı olsun. Diğer ilçelerde hayvan pazar alanlarının fiyatları çok yüksek ve koşullar çok sıkıntılı sizlere teşekkür ediyoruz.” dediler.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA ise, ”Halkımız için her çeşit kolaylığı sağlamak bizim vazifemiz. Yüce Rabbim yapacak olduğumuz bütün ibadetlerimizi kabul eylesin inşallah” diyerek uzun süre pazar esnafıyla sohbet eden Belediye Başkanımız, “Kurbanlık küçükbaş ve büyük baş hayvanların geçtiğimiz yıllara göre bu yıl daha ucuz olduğunu, kurbanlık alacak vatandaşların, kulak küpesi numarası, kontrolü, sağlık ve sevk raporu olan hayvanları almaları konusunda uyardı.

Hayvan Pazarı ziyareti esnasında esnafın Kurban Bayramı'nı da kutlayan Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız "Şimdiden hepinizin Kurban Bayramınızı kutluyoruz, aileleriniz ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyoruz" dediler.