Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma Halk Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

2017-11-07

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, Yakakent Merkez Camisi yanında bulunan Yalı Kıraathanesinde gerçekleştirdiği 10. halk bilgilendirme toplantısında belediyemizin yaptığı çalışmalar hakkında halka bilgi vererek, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan projeleri paylaştı.

Başkanımız planladıkları tüm yatırım projelerinin Stratejik Plan'da belirtilen amaç ve hedefleri gerçekleştirmeye yönelik olduğunu söyledi.

Görevde bulunduğu 3 yıllık süreyi değerlendiren Belediye Başkanımız halkımıza her zaman şeffaf olacaklarını ve vatandaşlardan hiç bir şey saklamayacaklarını anımsatarak "Yakakent Belediyesini ben değil sizler yönetiyorsunuz" dedi.

İlçemizin temel ihtiyaçlarından biri olan sağlık ocağı ulaşımı zor bir noktada bulunmaktadır. Sağlık ocağının ilçe merkezinde bir noktaya taşınması 2018 yılı yatırım programına alındı. Sağlık ocağı projesi halkımızın sağlık hizmetlerinde daha iyi ve 7/24 saat kolay yararlanabilmesini sağlayacaktır.’’ Dedi

Daha sonra Başkanımız, ilçemizde devam eden projelerden olan kanalizasyon bağlantı çalışmalarını, bina cephe giydirme projesi, Karayolu geçişi aydınlatma projesi, Aydınlatma direklerinin balık figürleriyle modifiye edilmesi, YEDAŞ ve Telekom gibi kurumların altyapı çalışmaları, ı ve mahallelerimizde devam eden beton yol çalışmaları hususlarında bilgi verdi.

Soru cevap şeklinde ve sohbet havasında tamamlanan toplantıya halkımızın yoğun ilgisi olduğu dile getiren Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma; Bilgilendirme toplantılarının devam edeceğini belirterek toplantı sonundaki katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Düzenlenen istişare toplantısına Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Samsun SASKİ Şube Müdürü Hakan Aksu, Yakakent SASKİ Şube Müdürü Mehmet Verim, Belediyemiz Birim Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Yakakent İlçe Kadın Kolları Başkanı Naile Yetmiştir ve çok sayıda vatandaş katıldı.