Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma Kadınlar Gününde Çiçek Dağıttı

2018-03-08

Belediye Başkanımız İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını ve Kursları ziyaret etti.

Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, eşi Nezahat Kıyma ve Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Yakakent İlçe Kadın Kolları Başkanı Naile Yetmişbir ile birlikte Yakakent Hükümet Konağını, Belediyemizi İlçe PTT Müdürlüğünü, Ziraat Bankasını, Okulları, Kurumları ve İlçemizdeki Halk Eğitime Bağlı Kadın Üst Giysileri Dikimi, Yöresel Kilim Dokuma, Bayan Sac Kesimi, Makinede Geleneksel Türk İşlemeleri, Hamak Dokuma Kursları, Belediyemiz Türk Sanat Müziği Konservatuarını ve İlçemizdeki Tekstili ziyaret ederek kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak çiçek hediye etti.

Yaklaşık 1 bin adet çiçeğin hediye edildiği ziyaretlerde kadınlarla tek tek tokalaşan Başkan Kıyma ve eşi, kısa süreli sohbet etme imkanı da buldu.  Hatıra fotoğraflarıyla ölümsüzleşen 8 Mart Kadınlar Günü programı dolayısıyla memnuniyetini ifade eden farklı yaş gurubundaki kadınlar düşünceleri ve nezaketinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ’ya, EŞİ Nezahat Kıyma’ ya ve Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Yakakent İlçe Kadın Kolları Başkanı Naile Yetmişbir’e teşekkür etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ilçedeki kadınları yalnız bırakmayan Başkan Kıyma ve eşi, verdiği mesajında her şeyin en güzeline layık olan kadınının toplumun temel taşı olduğunu belirtti.

TOPLUMUN TEMEL TAŞI KADINLARIMIZ

İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını ve Kursları ziyaret ederek kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak çiçek hediye eden Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, "Dünya var olduğundan bu yana topluma yön veren, ailenin ve dolayısıyla toplumun temel taşı kadınlar olmuştur. Hayatın temelinin sevgiden ibaret olduğunu bizlere hatırlatan, eğiten, yetiştiren yine kadınlardır. Duygunun, estetiğin, merhameti bizlere öğreten ve sembolü olan kadınlar maalesef vahşice katledilmekte, şiddete uğramaktadır. ’Cennet anaların ayaklarının altındadır’ diyen bir Peygamberin ümmeti olarak bu kanayan yara hepimizi derinden üzmekte ve sarsmaktadır. Yakakent Belediyesi olarak kadınlara yönelik şiddeti kınıyoruz” diyen Başkan Kıyma, tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyor, kadınlarımıza sağlık, başarı, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” Dedi.