Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma Mahalle Muhtarları ile İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi.

2018-03-23

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkezi Toplantı Salonu’nda AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yiğit ve Belediye Birim Amirlerinin katılımlarıyla Mahalle Muhtarları ile İstişare toplantısında bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yiğit, muhtarlar ve belediye birim amirleri katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ” Amacımız Yakakent’i bir adım ileriye nasıl götürebiliriz. Bu konuda ve sorunların çözümü konusunda sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemli. Öncelikle katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Büyükşehir yasası ile hizmet ağımız genişledi. Her yerdeki sorunu bilmemiz mümkün değil. Bu doğrultuda en önemli görev mahalle muhtarlarımıza düşüyor. Sizler istekleri ve sorunları bildiriyorsunuz bizler de çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

2014-2018 yılları arasında tamamlanan projeler, yapılan yatırımlar, 2018 yılında İlçemizde yapımına başlanmış olan ve başlanacak olan projeler hakkında bilgilendirme yaparak havaların ısınması ile planlanan program dahilinde mahallelerde yapılacak olan 500 er metrelik beton yol çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi.

İlçemizde devam eden Merkez ve Kozköy Mahallerine bağlı sokaklardaki parke (kilit) taş çalışmaları, yeni sağlık merkezi alanı, 29 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arası Türkiye Bocce Şampiyonası hakkında bilgilendirme yaparak; Yakakent Belediyesinin 2018 yatırım planı kapsamında yapacağı çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi aktararak, sorunların çözümü ile ilgili istişarelerde bulundu.

Başkan Kıyma“ Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İlçemize daha iyi hizmet etmek için çok çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir ayrım gözetmeden bütün mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz, bunu yaparken de sizlerin istek ve önerilerine büyük önem veriyoruz. Hizmetlerimizin geliştirilmesi bakımından istişare toplantımızın çok faydalı olacağına inanıyorum. İlçemize yapılan tüm hizmetlerde sizlerin de katkısıyla inşallah devam edecek. ” diye konuştu

Son olarak toplantıya katılan Muhtarlar Mahallelerini ilgilendiren konularda Belediye Başkanımıza sorular sorarak izlemeleri gereken kanuni yollar hakkında bilgiler aldılar.