Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’ nın Polis Haftası Ziyaretleri

2018-04-11

Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma Yakakent İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, Başkan Yardımcımız Hüseyin Yiğit ve Belediye Meclis Üyelerimiz yer aldı.

Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’ nın Polis Haftası Ziyaretleri

Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma Yakakent İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret etti. Ziyarette  Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, Başkan Yardımcımız Hüseyin Yiğit ve Belediye Meclis Üyelerimiz yer aldı.

Yapılan ziyarette Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma; “Halkın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için gecesini gündüzüne katan, nice fedakârlıklara göğüs gererek özveri ile çalışan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımızla kutluyoruz. Vatan ve görev uğrunda hayatlarını feda eden emniyet şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz” dediler.

Yapılan ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden   İlçe Emniyet Amiri Murat Sarı, Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma ve diğer ziyaretçilere teşekkür etti.