Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma Personeli İle Bayramlaştı

2018-08-20

Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Kurban Bayramı öncesi Arife günü Birim Müdürleri ile birlikte personeli ile bayramlaştı.

Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine tüm belediye personeli katılırken Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Yakakent Belediyesi olarak her zaman büyük bir aile olarak çalıştıklarını belirterek; “ Rabbim bizlere bir Kurban Bayramı arifesinde daha buluşmayı nasip etti. Bu Bayramda da diğer bayramlarda olduğu gibi birlik beraberlik içerisindeydik.

Yapılan tüm eserlerimizde her projemizde, ister saha personeli olsun, ister ofiste çalışan personelimiz olsun herkesin son derece katkısı bulunmaktadır.

Her projemizde herkesin desteği olmuştur. Önemli olan vatandaşın istediği projeleri hayata geçirmektir. Dedi.

Geleneklerin yaşatılmasının önemine değinen Belediye Başkanımız, manevi duyguların yoğun yaşandığı bayramların, akrabaların, büyüklerin ve komşuların ziyaret edildiği özel bir gün olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Belediye Başkanımız ayrıca bayram günlerinin birlik ve beraberliği pekiştirerek, dargınlıkları giderdiğini belirterek konuklarına huzur dolu bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Bayramlaşma programının ardından Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, tek tek personeli ile bayramlaşarak, bayram çikolatası ve kolonyası hediye etti.

Bayramlaşma töreninin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi.