Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma Şehit Ailelerini Unutmadı

2018-08-21

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, her bayram olduğu gibi bu bayramda da şehit ailelerini ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, İlçe Kurum Amirleri bayramlaşma programının ardından Yakakent İlçe Kaymakamı Sayın Bahar Kaya, İlçe Garnizon Komutanı J. KD. Bçvş. Gürkan Demir ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Şehit ailelerini ziyaret programını gerçekleştirdi.

Başkan Kıyma, vatani görevlerini yerine getirirken şehit olan Sarıgöl Mahallemizden Şehit Erdoğan Altınel’in ailesine ve Mutaflı Mahallemizden Şehit Bayram Aksu’nun ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ziyaretler sırasında şehit aileleri ile sohbet eden KIYMA, "Sizler bu vatan uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizin aileleri olarak her zaman baş tacımızsınız, her türlü ihtiyacınızda yanınızdayız, bizlerde sizlerin birer evladıyız" dedi.

"ONLAR YALNIZ DEĞİLLER"

Şehit ailelerini ziyaret ederek sohbet eden Başkan KIYMA " Giden içinde kalan içinde Şehitlik çok zor. Gururlu ailelerimizin aynı zamanda yaşadıkları acılar tarif edilemez. Kahraman şehitlerimiz bu ülke uğrunda mücadele verirken akıllarında tek şey var.  O da aileleri. Her Bayramda, her özel günde ve her fırsatta şehit ailelerimize yalnız olmadıklarını ve her zaman yanlarında olduğumuzu hatırlatmak için bir araya geliyoruz. Bu ülkenin şehitlerine olan borcunu asla ödeyemez." Dedi