Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

2018-03-18

Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla İlçe Kaymakam Vekili Selin Sarı, Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı J. KD. Bçvş. Gürkan Demir ve İlçe Emniyet Amiri Murat Sarı, İlçe Müftüsü Cemalettin Gezgiç ve kurum amirleri ile Yeşilköy Mahallemizden Şehit Bayram Aydın’ın, Sarıgöl Mahallemizden Şehit Erdoğan Altınel’in ailesine ve Mutaflı Mahallemizden Şehit Bayram Aksu’nun ailesine ziyarette bulundular.

Ziyarette Şehit ailelerimizin sorunlarıyla tek tek ilgilenen Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, ''Sizler bizim için çok değerlisiniz. Çünkü en değerli varlıklarınız olan evlatlarınızı bu vatanımız için feda ettiniz. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Hem Sayın Cumhurbaşkanımız hem de Başbakanımız bu konuda ki hassasiyetini her şekilde iletiyor. Bizlerde burada yerel yönetim olarak üzerimize düşen ne varsa her zaman yerine getirmeye hazırız ve sizlerin emrindeyiz.”

Malazgirt’te başlayıp Çanakkale ile devam eden ve Kurtuluş Savaşı ile nihayetlenen şanlı destanlarımız göstermiştir ki Türk Milleti inanç, cesaret, mertlik ve yiğitlik abidesidir. Vatanımızın yılmaz bekçisi olduğunu Sarıkamış’tan Gelibolu’ya, Karadeniz’den Akdeniz’e kadar Anadolu coğrafyasına ilahi bir mühür gibi nakış nakış işlemiştir. Bütün dünya bilmelidir ki şehitlerimizin “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır” anlayışıyla bedenlerini feda etikleri kutsal vatan toprakları son nefer, son nefes, son damla kana kadar, aynı cesaret ve kararlılıkla muhafaza edilecektir. Çanakkale Zaferi tüm dünyaya Türk Milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna ölümü göze alabileceğini bir kere daha göstermiştir.

Türk Milleti geçmişte gösterdiği milli birlik ve beraberliğini milletin dini inancı ile eğitim ve hayırseverlik duygularını kötüye kullanıp resmi ve askeri kurumlara sızarak devletin yönetimini ele geçirmek isteyen Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarına karşı da 15 Temmuz gecesi verdiği mücadelede göstermiştir. Bugün Afrin’de devam eden operasyonlarda bunların devamıdır. Tüm şehitlerimizin Ruhları şad olsun.” dedi.