Belediye Başkanımız İlçemiz Merkez Mahallesindeki Çalışma Alanlarını İnceledi

2018-09-18

İlçemizde yapımı tamamlanan altyapı projesi nedeniyle zarar gören yol ve yaya kaldırım yenileme çalışmaları, beton yol çalışmaları ve peyzaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma ve Belediye Meclis Üyesi Turan Çakır ilçemiz Merkez Mahallesine bağlı 128’ci, 129’cu, 130’cı, 131’ci, 133’cü, 134’cü, 136’cı ve 137’ci sokakta yapımı tamamlanan ve yapımına başlanılacak beton yol çalışma alanlarını yerinde inceledi.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına tamamlanan ve yapımına başlanacak olan beton yol çalışma alanlarını yerinde görmek üzere çalışma alanlarına yaptığı ziyarette, mahalle halkıyla bir araya gelerek çalışma alanları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma çalışmalara bizzat katılarak, yerinde yapılan tespitlerle çalışmaları denetlemiş olup, vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması hususunda hassasiyetini dile getirmiştir. Çalışmaları takip ederken bu vesileyle vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Mahalle sakinlerimizin yapımı tamamlanmış ve yapımına başlanacak olan beton yol çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma bütün mahallemizde bozulan yollarımız dâhil tüm mahallelerimizde ulaşım kalitesini arttıracak şekilde yol çalışmalarına devam edileceğini ifade etti.

Yol çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız bölgedeki incelemelerini tamamlayarak mahallemizden ayrıldı.